برای تعیین وقت تماس بگیرید : 021-22792481
مرکز تخصصی اکوی قلب جنین دکتر سعید بیطرفان

فوق تخصص قلب کودکان: پاسخ به سوالات رایج والدین

بسیاری از افراد هستند که با وظایف فوق تخصص قلب کودکان و جنین آشنایی ندارند . وقتی در سونوگرافی بارداری، مشکلی برای فرزندانشان نشان داده می شود. احساس نگرانی می کنند. در این مقاله دکتر سعید بیطرفان در رابطه با شرح وظایف فوق تخصص قلب کودکان و جنین صحبت می کند. همچنین در سایت خود جهت کاهش نگرانی والدین بصورت رایگان پاسخگوی سوالات ایشان است.

فوق تخصص قلب اطفال و جنین کیست؟

در ایران برای اینکه یک شخص بتواند به مرحله فوق تخصص قلب کودکان و جنین برسد . پس از قبولی در رشته پزشکی و ورود به دانشگده علوم پزشکی و گذراندن هفت سال به مدرک دوره دکترای حرفه ای می رسد. بعد از آن طی آزمونی وارد دوره رزیدنتی تخصصی بیماریهای کودکان می شود . پس از گذراندن سه سال دوره تخصص، متخصص اطفال می شود.

سپس در آزمونی دیگر وارد دوره فلوشیپی فوق تخصصی قلب کودکان و جنین می شود. در این دوره طی سه سال پزشک با انواع بیماریهای قلبی مادرزادی و غیر مادرزادی از مرحله جنینی تا پایان نوجوانی آشنا می شود. 

در ادامه این مقاله به وظایف و راه های تشخیص بیماری قلبی اطفال و جنین توسط یک فوق تخصص قلب کودکان و جنین می پردازیم.

جهت مطالعه بیشتر بیماری های قلبی مادرزادی صفر تا صد

روش های تشخیص بیماریهای قلبی جنین و کودک

یک فوق تخصص قلب کودکان و جنین این توانایی را دارد . تا با دانش خود، شرح حال و معاینه دقیق و همچنین استفاده از روشهای پاراکلینیک مثل نوار قلب ، اکوکاردیوگرافی (جنین و کودک)، آنژیوگرافی، هولتر و تست ورزش انواع مشکلات قلبی از دوران جنینی تا نوجوانی را تشخیص دهد.

شرح حال و معاینه:

ابتدای این کار باشرح حال و معاینه دقیق توسط فوق تخصص قلب کودکان شروع می شود. از نگاه به شکل ظاهری و رنگ پوست و مخاط یک کودک می توان. بعضی سندروم های همراه با مشکلات قلبی را تشخیص داد مثل سندروم داون. 

کبودی پوست در خیلی از مواقع علت قلبی دارد. شکل ظاهری قفسه سینه و حرکات قفسه سینه می تواند . بیانگر بعضی مشکلات احتمالی قلبی باشد. در دورانی که روشهای پاراکلینیک امروزی نبود از روی شنیدن صداهای قلبی، بسیاری از مشکلات قلبی را تشخیص می دادند. 

امروزه نیز در قدم های اولیه تشخیصی شنیدن صداهای غیر طبیعی قلبی بسیار کمک کننده است . طبق کتابهای تخصصی و فوق تخصصی توصیه شده هرگونه ضربان غیر طبیعی در سمع قلبی کودکان نیاز به بررسی کامل توسط فوق تخصص قلب اطفال دارد.

بهترین مرکز اکو قلب جنین در تهران

اکوکاردیوگرافی قلب جنین

یک فوق تخصص قلب کودکان و جنین این توانایی را دارد. تا با انجام اکو قلب جنین انواع مشکلات قلبی در جنین را تشخیص دهد. در یک اکو قلب جنین فوق تخصص قلب جنین ساختمان قلب جنین را بطور کامل مشاهده و بررسی می کند . سایز حفرات و دریچه های قلبی را بررسی می کند و در صورت وجود نواقص قلبی، آن را مشخص و بیان می کند. 

انواع ریتم های غیر طبیعی را کشف می کند. فشار های داخل حفرات قلبی را بررسی می کند. در مراکزی خاص تحت نظارت و مشاهده با اکو، مداخلات درمانی روی قلب جنین انجام می شود.

مطلب مرتبط آیا انجام اکوی قلب جنین واجب است؟

زمان اکو جنین

بهترین زمان برای انجام این اقدام هفته 18 تا 22 بارداری است. در ایران با توجه به قوانین کشوری، سقط قانونی تا پایان 18 هفتگی (18هفته و 6 روز) مجاز است . بعد از این زمان اگر مشکلات قلبی بسیار پیچیده باشد. هم اجازه سقط قانونی وجود ندارد. در موارد خاص ممکن است. تکرار این اکو در زمانهای دیگری طی بارداری انجام شود.

دقت اکو جنین

از نظر دقت نیز بسته به مهارت شخص، میزان دقت دستگاه اکو، زمان مراجعه، پوزیشن جنین و وضعیت مادر مثل چاقی یا لاغری، دقت کار متفاوت است . ولی در ایده آل ترین شرایط این دقت نود و پنج درصد است. 

اکثرا مشکلات شدید و حاد مشخص می شود . جزئیاتی می ماند که توصیه می شود پس از تولد با اکوی قلب کودک ،خود نوزاد بررسی شود که زمان مناسب این کار هم اغلب از 10 روز بعد تولد تا یک ماهگی بعد از تولد است.

مشاوره بعد اکو جنین

پس از تشخیص مشکل در قلب جنین فوق تخصص قلب اطفال در خصوص نوع مشکل قلبی و روشهای مختلف برای درمان با خانواده مشاوره می کند . در موارد نادری که مشکل قلب جنین خیلی پیچیده و تقریبا غیر قابل درمان است، نیاز می شود در خصوص تعیین تکلیف نهایی به پزشکی قانونی معرفی شوند.

مطلب مرتبط دانستنیهای اکوی قلب جنین برای مادران

اکوکاردیوگرافی قلب کودکان

از ساعات اولیه بعد از تولد تا دوران نوجوانی یک فوق تخصص قلب کودکان و جنین با استفاده از اکو می تواند . انواع مشکلات قلبی مادرزادی را در کودکان تشخیص دهد. گاهی نیز به دنبال بعضی بیماریهای اکتسابی مثل کاوازاکی یا تب حاد روماتیسمی با اکو، عوارض قلبی بیماری را مشخص می کنند.

با اکوی قلب اطفال نه تنها تشخیص بیماری قلبی داده می شود . بلکه در بسیاری از موارد اثر بخشی و پیگیری های بعد از درمان را با اکو مشخص می کنند. گاهی یک جراح قلب نیاز دارد. تا یک متخصص قلب اطفال در کنار او به جراح کمک کند. به این ترتیب که متخصص قلب اطفال برای کمک به سیر جراحی با دستگاه اکو کاردیوگرافی، محل هایی را که در دید جراح نیست را بررسی می کند.

و یا بلافاصله بعد از ترمیم یک نقطه و بستن محل، با اکوکاردیوگرافی کامل بودن و عارضه دار شدن فوری را بررسی می کند. همچنین در مراقبت های بخش های ویژه پس از عمل، فوق تخصص قلب اطفال با اکو، سیر درمان و عوارض احتمالی را بررسی می کند.

مطلب مرتبط نوار قلب کودکان: چه زمانی تجویز می‌شود؟

دکتر سعید بیطرفان

آنژیوگرافی

آنزیوگرافی نیز یکی از روشهای تشخیصی و درمانی بیماریهای قلبی در کودکان است . که توسط فوق تخصص قلب اطفال انجام می شود. در این روش با خواب آلوده کردن بیمار از مسیر عروق با وسایل خاص وارد قلب و عروق متصل به آن می شوند. 

با استفاده از ماده حاجب و اشعه ایکس تصاویر دقیقی از ساختمان قلب می گیرند.  فشار داخل قسمتهای مختلف را مشخص می کنند. در موارد خاصی با وسایل تخصصی، مداخلات درمانی انجام می دهند.

هولتر مانیتورینگ و تست ورزش

یک فوق تخصص قلب کودکان با هولتر و تست ورزش بصورت دقیق و مشخص ریتم های قلبی را بررسی می کند . در صورت وجود ضربان های غیر طبیعی قلبی، پس از تشخیص در خصوص روش درمان با خانواده مشاوره می کند.

دکتر سعید بیطرفان

درمان بیماری های قلبی اطفال

مشاوره با خانواده:

یک فوق تخصص قلب کودکان و جنین این توانایی را دارد . تا در اکو قلب جنین و هم چنین در تفسیر یک نوار قلب ( ECG ) کودک، طبیعی بودن و غیر طبیعی بودن ضربان قلب را تشخیص دهد. در موارد ضربانهای غیر طبیعی یا آریتمی قلبی روشهای مختلف درمانی را بررسی کرده . جهت درمان با خانواده مشاوره کرده و راههای مختلف درمانی را پیشنهاد بدهد.

درمان آریتمی :

روشهای مختلف درمانی در این نوع بیماریهای قلبی وجود دارد . ولی در بیشتر موارد دارو درمانی خط اول درمان می باشد. در موادی نیز در روشی شبیه به آنژیوگرافی بنام EPS (الکتروفیزیولوژیک استادی) راههای غیرطبیعی داخل قلبی که سبب آریتمی می شود را می سوزانند.

در موارد خاص که اکثرا ارثی هستند. فوق تخصص قلب کودکان توصیه های ایمنی و پرهیزهای دارویی خاصی را جهت جلوگیری از حملات آریتمی به خانواده توصیه می کند.

در آریتمی های جنینی گاهی نیاز به درمانهای دارویی برای کنترل ضربانهای غیر طبیعی در جنین می باشد.  که با توجه به اثرات و عوارض احتمالی این دارو ها روی قلب مادر، باید با مشارکت متخصص قلب بزرگسال، طی یک همکاری مشترک، درمان ضربانهای غیر طبیعی قلب جنین را انجام دهد.

معرفی برای جراحی قلب:

بعضی مشکلات قلبی راه حل جراحی دارد . و در یک یا چند مرحله جراحی  بیماری درمان می شود. تصمیم به اینکه مشکل موجود قلبی با چه روش جراحی و در چه سنی انجام شود. توسط فوق تخصص قلب کودکان و جنین مشخص می شود . گاهی در موارد پیچیده در یک شورای پزشکی شامل چند فوق تخصص قلب اطفال و جراح قلب اطفال تصمیم گیری انجام می شود.

دکتر سعید بیطرفان بطور رایگان در قسمت پرسش و پاسخ سایت خود پاسخگوی سوالات شما می باشد.

دکتر سعید بیطرفان فوق تخصص قلب اطفال و جنین

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 2 روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مانا سه شنبه ۹ مرداد ۳( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 22 مشاهده پرسش
    سلام من در کودکی تترالژی فالوت داشتم جراحی شدم درخال حاطر30سالمه بعد از جراحی مشکلی نداشتم تا اینکه تو چکاب گفتن دریچه ریوی تنگ شده بالن زدن تنگیش از75به40رسیده ونارسایی متوسط داره چقدر احتمال داره دوباره تنگ بشه؟
    یک سوال دیگه من میخوام باردار بشم مشکلی نداره؟ یه vsdدارم که۴میلیمتره ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان سه شنبه ۹ مرداد ۳( 1 ماه پیش)

      با سلام و عرض ادب 

      باتوجه به اینکه در هر بیمار شرایط و تصمیم گیری با بیماران دیگر متفاوت است سوالاتتان را از پزشک معالج سوال بفرمایید بارداری در بیماری شما اگر شرایط بیمار خوب باشد منعی ندارد 

  • تصویر کاربر & شنبه ۶ مرداد ۳( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 24 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید. من یه دختر ۱۴ ساله هستم. من خیلی تپش قلب میگیرم یعنی شاید به جرعت بتونم بگم به طور معمول روزی یکبار تپش قلب میگیرم بعضی روزا هم بیشتره. خیلی کم و بیش کافئین مصرف میکنم و اصلا فعالیت بدنی خاصی ندارم. اصولا هر تپش قلب بین پنج تا حدود هفت هشت دقیقه طول میکشه. ماه پیش آزمایش دادم و کم خونی نداشتم. وقتی تپش قلب میگیرم تنگی نفس میگیرم حالا بسته به شدت تپش قلب تنگی نفسم هم متفاوته. وقتی حدودا ده یازده سالم بود هم تپش قلب میگرفتم رفتم پیش دکتر نوار قلب دادم گفتن به خاطر کم خونیه ولی الان کم خونی ندارم. میخواستم بپرسم به نظر شما انقد حاد هست که برم پیش دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان شنبه ۶ مرداد ۳( 1 ماه پیش)

      با سلام و عرض ادب 

      پیشنهاد می کنم حتماً مراجعه مجدد به پزشک متخصص قلب داشته باشید. حتماً نیاز به هولتر ضربان قلب دارید که برای یک تا دو روز ضربان قلب شما با این دستگاه ثبت و بررسی میشه 

  • تصویر کاربر سمانه دوشنبه ۱ مرداد ۳( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 26 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر ببخشید من رحم اجاره‌ای هستم تا قبل از۱۱هفتگی زیر نظر پزشک و دارو جنین مشکلی نداشت بعد ۱۲هفتگی رفتیم برای سونای سلامت دکتر اکو گرفت متاسفانه جنین ایست قلبی کرده بود دلیل ایست قلبی به نظر شما چی بوده و الان دکتر گفته باید سقط کنم چطور باید این کار را انجام بدم بعدی هزینه سقط با کی هست چون من رحم اجاره‌ای هستم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان دوشنبه ۱ مرداد ۳( 1 ماه پیش)

      با سلام و عرض ادب 

      مراکز پزشکی قانونی مجوز سقط را می دهند و اکثر بیمارستان های که بخش زنان دارند سقط درمانی انجام می دهند. کسی که باید هزینه بدهد را از یک متخصص پزشکی قانونی بپرسید.

      پیشنهاد می کنم این مقاله را مطالعه بفرمایید اگر سوالی بود پاسخگو هستم

      علت نشنیدن صدای قلب جنین چیست؟

       

       

       

  • تصویر کاربر سمیه یکشنبه ۳۱ تیر ۳( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 38 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید آقای دکتر
    من یکهفته پیش سونو آنومالی انجام دادم لکه سفید روی قلب جنین بود گفتید اکو انجام بدم رفتم اکوقلب جنین انجام دادم عکسش فرستادم خدمت خانم منشی
    لطفانگاش کنید جوابش بهم بگید
    ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب

       نقطه اکوژن در قلب جنین خطرناک نیست. مشکلی برای قلب جنین ایجاد نمی کند اغلب تا پایان بارداری خودبخود برطرف می شود. 

      پیشنهاد می کنم این مقالات رو مطالعه بفرمایید اگر سوالی داشتید پاسخگو هستم

      لکه ی سفید روی قلب جنین نشانه ی چیست؟

      دانستنیهای اکوی قلب جنین برای مادران

    2. تصویر کاربر سمیه شنبه ۳۰ تیر ۳( 1 ماه پیش)
      سلام ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان یکشنبه ۳۱ تیر ۳( 1 ماه پیش)

      سلام 

      خواهش میکنم 🌹

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فرشته سه شنبه ۱۹ تیر ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر خدمت شما و تشکر از زحمات شما پزشکان محترم قلب. بنده فرزند اولم بخاطر داشتن سوراخ vsd و asd به اندازه 4 و 3و نیم میلی متر فوت کردند فشار ریه شون بالا بود و شربت لانوکسین و قرص فوروزماید بهشون میدادم در سه و نیم ماهگی فوت شدن. و متاسفانه بعد از غفونت ریه ایست قلبی کردن در آی سیو کودکان. فرزند دومم هم در هفته 12 بارداری سقط شدن. حالا سوالم این هست که با وجود اینکه با همسرم هیچ نسبت فامیلی نداریم و فقط بنده کم خونی مینور دارم. چطور می توان علت این بیماری را فهمید؟ و سوال دیگرم اینکه آیا برای بارداری بعدی نیاز هست که قبل از بارداری آزمایش خاصی انجام دهم یا داروی خاصی مصرف کنم که خدای نکرده دیگر شاهد چنین اتفاقی نباشم؟ ممنون از لطف جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان پنجشنبه ۱۴ تیر ۳( 2 ماه پیش)

      با سلام و عرض ادب 

      پیشنهاد می کنم جهت بارداری بعدی خود به یکی از مراکز درمان سقط مکرر مثل مرکز ابن سینا یا رویان در تهران مراجعه بفرمایید 

    2. تصویر کاربر فرشته شنبه ۱۶ تیر ۳( 2 ماه پیش)
      ممنون از اینکه جواب دادین آقای دکتر منتها من هنوز سوال اولم باقی هست اینکه علت ایجاد این سوراخ های قلبی چیست؟ آیا استرس مادر میتواند باعث ایجاد سوراخ در قلب شود؟
    3. تصویر کاربر فرشته شنبه ۱۶ تیر ۳( 2 ماه پیش)
      آقای دکتر بیطرفان ببخشید جسارتا میخواستم بپرسم که من بچه اولم بدنیا اومد و سه ماه و نیم هم زنده بود و بخاطر سوراخهای قلب و عفونت ریه فوت شدن و فقط بچه دومم در هفته 12 سقط شدن آیا با وجود یکبار سقط کردن من کاندیدای سقط مکرر محسوب می شوم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    4. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان یکشنبه ۱۷ تیر ۳( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب 

      اینکه شما علت را خواستین بررسی شود باید به این مراکز مراجعه کنید تا اگر علت قابل تشخیصی باشد پیدا شود ولی شما بعنوان سقط مکرر نیستید 

    5. تصویر کاربر فرشته سه شنبه ۱۹ تیر ۳( 2 ماه پیش)
      آقای دکتر ممنونم منتها شرایط مراجعه برایم دشوار است خواستم از تجربه شخصی و سابقه چندین ساله شما کمک بگیرم که شما مواردی که طبق تجربه دیدید چه علتهایی داشتند؟
    6. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان سه شنبه ۱۹ تیر ۳( 2 ماه پیش)

      سلام 

      اغلب علتی برای ایجاد مشکلات قلبی مادرزادی پیدا نمی شود ولی بعضی موارد احتمال بالا تر می رود و با مصرف بعضی داروها احتمال آنها کمتر می شود. 

      پیشنهاد می کنم این مقالات رو مطالعه بفرمایید اگر سوالی بود پاسخگو هستم 

      بیماری‌های قلبی در کودکان: علل، علائم، و پیشگیری

      برای تشکیل قلب جنین چه بخوریم؟

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر سکینه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 45 مشاهده پرسش
    من پسرم ۹ سالش هست بردمش چکاپ گفتن ببردیش آزمایش ژنتیک برای سندرم بورگادا خیلی نگرانم چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۳( 4 ماه پیش)

      با سلام و عرض ادب 

      با توجه به اینکه این بیماری قلبی بسیار اهمیت دارد لذا حتما باید آزمایش انجام دهید. اگر مشکلی نداشته باشد خیالتان راحت می شود 

  • تصویر کاربر شبنم جمعه ۷ اردیبهشت ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 43 مشاهده پرسش
    با سلام.در ده ماهگی تنگی دریچه آئورت پسرم ۱۶ بود .الان که دو سال و ۱۱ ماهش هست تنگی ش شده ۱۸.سوراخ بین دهلیزی هم داشت که ۲.۷ بود الان شده ۲.۵.خیلی سوال ذهنمو درگیر کرده.لطفا بگید سوراخ قلبش خطریع؟؟ در مورد تنگی دریچه ش به نظرتون با توجه به عدد الان در چه حده؟؟تا چه عددی در نهایت تنگی خفیف حساب میشه؟و بفرمایید درمانش چیه ؟بع من گفته شده اگر رسید به یه حد بیشتر بالون لازمه.این حد یعنی چقدر؟؟؟آیا میشه که تنگی دریچه ش بهتر بشه بعد از این؟و من باید چه مراقبت های بکنم برای بچه م؟؟سوال زیاد پرسیدم به خاطر فشار روانی زیادی که به خاطر این مسئله داره بهم میاد.پبشاپیش عذرخواهی کنم و سپاس از پاسخ دهی تون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان جمعه ۷ اردیبهشت ۳( 4 ماه پیش)

      با سلام و عرض ادب 

      سوراخ قلب فرزندتان خطرناک نیست 

      تنگی دریچه آئورت اغلب در طی زمان بیشتر می‌شود 

      عددهای گفته شده در رنج تنگی خفیف است 

      تنگی خفیف هیچ درمانی نیاز ندارد 

      شکل متوسط همراه با علامت یا شکل شدید بدون علامت نیاز به مداخله درمانی دارد 

      PPG بیشتر از پنجاه شدید است بیشتر از 30 متوسط است

      پیشنهاد می کنم این مقاله رو مطالعه بفرمایید اگر سوالی بود پاسخگو هستم

      علائم بیماری قلبی در کودکان را بشناسید.

  • تصویر کاربر شبنم جمعه ۷ اردیبهشت ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 51 مشاهده پرسش
    با سلام.در ده ماهگی تنگی دریچه آئورت پسرم ۱۶ بود .الان که دو سال و ۱۱ ماهش هست تنگی ش شده ۱۸.سوراخ بین دهلیزی هم داشت که ۲.۷ بود الان شده ۲.۵.خیلی سوال ذهنمو درگیر کرده.لطفا بگید سوراخ قلبش خطریع؟؟ در مورد تنگی دریچه ش به نظرتون با توجه به عدد الان در چه حده؟؟تا چه عددی در نهایت تنگی خفیف حساب میشه؟و بفرمایید درمانش چیه ؟بع من گفته شده اگر رسید به یه حد بیشتر بالون لازمه.این حد یعنی چقدر؟؟؟آیا میشه که تنگی دریچه ش بهتر بشه بعد از این؟و من باید چه مراقبت های بکنم برای بچه م؟؟سوال زیاد پرسیدم به خاطر فشار روانی زیادی که به خاطر این مسئله داره بهم میاد.پبشاپیش عذرخواهی کنم و سپاس از پاسخ دهی تون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان جمعه ۷ اردیبهشت ۳( 4 ماه پیش)

      با سلام و عرض ادب 

      سوراخ قلب فرزندتان خطرناک نیست 

      تنگی دریچه آئورت اغلب در طی زمان بیشتر می‌شود 

      عددهای گفته شده در رنج تنگی خفیف است 

      تنگی خفیف هیچ درمانی نیاز ندارد 

      شکل متوسط همراه با علامت یا شکل شدید بدون علامت نیاز به مداخله درمانی دارد 

      PPG بیشتر از پنجاه شدید است بیشتر از 30 متوسط است

      پیشنهاد می کنم این مقاله رو مطالعه بفرمایید اگر سوالی بود پاسخگو هستم

      علائم بیماری قلبی در کودکان را بشناسید.

  • تصویر کاربر کاسپین یکشنبه ۲ اردیبهشت ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 60 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر و خسته نباشید
    من پسر ۲ ساله ام را در اثر بیماری LQTاز دست دادم .خیلی پسر سالمی بود هیچ علائمی نداشت در خواب دچار ایست قلبی شد وقتی به بیمارستان رسوندن زیر دستگاه بود بهوش اومد ولی گفتن باید کم کم بیهوش بشه تا علت را پیدا کنیم در همون بیمارستان زیر دستگاهها دو بار ایست قلبی کرد تا اینکه منجر به مرگ مغزی شد تمام تست‌ها روش انجام شد همه اعضای بدنش و قلب سالمی داشت آزمایش ژنتیک از پدر و مادر و خودش هم گرفتن گفتن مادرزادی و ژنتیکی نبوده .و همچنین قلبش رو برای آتاپسی دادیم که هنوز جواب نیومده
    سوال من این هست آقای دکتر آیا واکسن کوید باعث بروز این بیماری تا تشدید می‌شود؟ و اینکه من خوندم آنتی هیستامین هم باعث تشدید این بیماری می‌شود چقدر درسته؟ و میخوام علت اون دو ایست قلبی در خود بیمارستان رو بدونم چرا باعث شده امکان داره دوز داروها بوده فکر می‌کنم سدیم و پتاسیم بهش میزدن بازم مطمین نیستم و اینکه میشه من پرونده پزشکی رو واستون بفرستم؟ و امکان داره من دوباره بچه دار بشم این مشکل رو داشته باشه؟ ممنون میشم جواب منو بدین 🙏🏻.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان شنبه ۱ اردیبهشت ۳( 5 ماه پیش)

      با سلام و عرض ادب 

      لطفاً گزارش پرونده فرزندتان را ارسال بفرمایید تا نظرم را عرض کنم 

    2. تصویر کاربر کاسپین یکشنبه ۲ اردیبهشت ۳( 4 ماه پیش)
      با عرض سلام و خسته نباشید
      ممنون از اینکه جواب دادید، جناب آقای دکتر فایل پرونده پزشکی ۵۰۰ صفحه هست و حجم زیاد ممنون میشم اگر ایمیل یا راهی که بتونم فایل پزشکی رو براتون بفرستم به من بدین .لطف بزرگی در حق من می‌کنیم که تا بتونم این فایل را واستون بفرستم چون هنوز در شوک این اتفاق هستم و تو چرایی همه چی موندم 🙏🏻
    3. تصویر کاربر کاسپین یکشنبه ۲ اردیبهشت ۳( 4 ماه پیش)
      فایل
    4. تصویر کاربر کاسپین یکشنبه ۲ اردیبهشت ۳( 4 ماه پیش)
      سلام و خسته نباشید
      ممنون آقای دکتر که جواب دادین . پرونده پسرم ۵۰۰ صفحه است با حجم فایل زیاد اگر واستون مقدور هست ایمیلتون رو به من بدین و اگر راه دیگری هست لطفا بهم بگین ،لطف بزرگی می‌کنیم راهنماییم کنین چون واقعا میخوام بدونم و تو چرایی خیلی چیزها همچنان موندم .🙏🏻
    5. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان یکشنبه ۲ اردیبهشت ۳( 4 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب 

      نیازی به ارسال پرونده نیست یک نوع از Qt طولانی هست که بیمار در خواب عمیق دچار مشکل در ضربان قلب می شود و حتی موجب مرگ می شود. اگر کل پرونده فرزندتان را هم من مطالعه کنم بیشتر از این حرفی ندارم 

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر .سارا شنبه ۵ اسفند ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 71 مشاهده پرسش
    سلام .در مطب شما تست nst انجام مشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید بیطرفان شنبه ۵ اسفند ۲( 6 ماه پیش)

      سلام 

      خیر فقط اکوی قلب جنین انجام می‌شود 

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

تهران، پاسداران، بین بوستان نهم و دهم، ساختمان بوستان، پلاک ۲۹۷، طبقه دوم، واحد ۳۶

ساعات کار مطب

شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۴ الی۱۶

شماره تماس

۰۲۱-۲۲۷۹۲۶9۴ - ۰۲۱-۲۲۷۹۲481

پرسش از دکتر
Skip to content